Bericht van een dankbare vader

Bericht van een dankbare vader. Juli 2019.

Het Ronald McDonald Huis?! Ja, ik zag wel eens de donatiepotjes staan bij de plaatselijke McDonald maar dat het zo’n impact kan hebben in je leven hebben wij zeer zeker meegemaakt!

16 februari zijn onze tweelingdochters Eef & Sof geboren. Veel te vroeg met 25 weken. Nu na een dikke 5 maanden verder is het dan zover; we mogen naar huis, zo’n 185 km verderop in Limburg. Ongelooflijk, 5 maanden weg van je eigen huis.

Het klinkt cliché, maar dit Huis is tijdelijk ons huis geworden. Superlief managementteam, super behulpzame vrijwilligers, fantastische nieuwe vrienden gemaakt die je nooit maar ook nooit meer zult vergeten, lekkere georganiseerde diners met lekker eten en drinken, tot laat in de nacht met medebewoners kaarten en een drankje doen om de vaak zo emotionele dag een beetje te verzachten, tot 06.00 uur in de ochtend met medebewoners en managementteam de HomeRun/Riders aanmoedigen, een uitstapje naar de plaatselijke kinderboerderij, de managementborrels, de ontbijtjes tijdens moeder- en vaderdag en nog veel meer evenementen die ik nu vergeet.

Een diepe, diepe buiging voor iedereen die betrokken is bij het Ronald McDonald Huis Utrecht…….. Chapeau!