Huis vol Smaak & Compagnon Events: bedankt!

Ongelooflijk veel dank aan Huis vol Smaak, Compagnon en alle andere bedrijven die het de afgelopen weken mogelijk maakten dat de gasten in Ronald McDonald Huis Utrecht (en de 11 andere Huizen) gezonde en dagverse maaltijdboxen ontvingen. Juist in deze tijd, op deze manier voor gezinnen met een ziek kind een groot verschil maken… Dat is fantastisch.

In het Rotterdamse bedrijf Huis vol Smaak werken zes exclusieve party catering labels samen. Ze maken gebruik van elkaars krachten, vakmanschap, kennis en kunde.
Tegelijkertijd heeft ieder label zijn eigen visie – een eigen smaak. In tijden waarin afstand houden de norm is, neemt Huis vol Smaak samen met Compagnon Events het initiatief om maaltijden te verzorgen voor de gezinnen in Ronald McDonald Huizen. De afgelopen weken hebben ze belangeloos 150 kant en klare maaltijdboxen per dag geproduceerd. In iedere maaltijdbox zaten 3 maaltijden waarmee families in Ronald McDonald Huizen werden voorzien van lunch en diner gedurende de dag.

Tijdens de huidige coronacrisis is het voor ouders niet comfortabel om de deur uit te gaan om boodschappen te doen. Elke kans op besmetting brengt namelijk het contact met hun zieke kind in gevaar. Door deze super sympathieke actie van Huis vol Smaak hadden de families gedurende deze weken in ieder geval een zorg minder. Een ongekend groots gebaar!

Ambassadeur van het Kinderfonds, Robert ten Brink, nam een kijkje bij de bezorging van de maaltijdboxen bij Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.