Over BBC Utrecht

De Ronald McDonald Business Breakfast Club organiseert maandelijkse een netwerkbijeenkomst, in de vorm van een ontbijt, voor bedrijven en instellingen in Utrecht en omstreken. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis en Huiskamer Utrecht. De opbrengst van de Business Breakfast Club komt geheel ten goede aan het Huis en de Huiskamer.

De ontbijtbijeenkomsten dienen het goede doel: Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht. De ontbijtbijeenkomsten bieden u bovendien een effectief instrument om uw relatienetwerk uit te breiden. Tienmaal per jaar krijgt u een uitnodiging om op wisselende locaties te ontbijten met andere ondernemers.

Het goede doel: Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht

De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht. Hierdoor wordt de continuïteit van het Huis gewaarborgd. Het Ronald McDonald Huis Utrecht biedt een tijdelijk thuis aan ouders/verzorgers van zieke of te vroeg geboren kinderen, die zijn opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Maxima Centrum. De Stichting krijgt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, scholen, instellingen en bedrijven. Aan het eind van ieder jaar wordt de jaarlijkse opbrengst van de Business Breakfast Club overhandigd aan het bestuur en de huismanager van Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht.