ROB JANSE EN MICHIEL VERHOOREN DOEN MEE AAN HOMERIDE 2019

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten, vechten tegen de elementen. Dát is HomeRide: dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers fietsen in teamverband 500 kilometer in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind. Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.  

BBC-leden Michiel Verhooren en Rob Janse gaan de uitdaging aan voor Ronald McDonald Huis Utrecht. 

Michiel Verhooren heeft in 2018 meegedaan aan HomeRide met team WilroffReitsma. De inspanning om met elkaar HomeRide tot een goed einde te brengen, heeft alle betrokkenen binnen de organisatie dichter bij elkaar gebracht. Deze ervaring was zo positief dat team WilroffReitsma ook in 2019 weer aan de start staat. 

Rob Janse trekt dit jaar de stoute wielerschoenen voor het eerst aan om met team Salt-Boemel Hago Bikers deel te nemen aan HomeRide 2019. Mede HomeRiders waren snel gevonden, dus het team is zo goed als compleet.  De training is al in volle gang en de eerste nachtzoenen zijn al binnen. 

Meer weten over over HomeRide 2019?  Kijk op www.homeride.nl.