Vier vragen aan Josine de Boer

De vier vragen

Elke maand laten wij u kennis maken met een van onze leden door middel van een aantal vragen. Deze maand valt de eer te beurt aan…

Josine de Boer

1. Kunt u ons iets vertellen over uzelf en uw bedrijf?
Ik ben (selectie-/ arbeids- & organisatie) Psycholoog en werk als consultant bij Beljon Westerterp. Ik ben coach, basketbalster, reisliefhebber, Bourgondiër moeder van een klein meisje. Begaan en betrokken met het lot, de ambities en ontwikkeling van anderen en ik zet me graag in om ze hierin te helpen.

2. Waarvoor komt u dagelijks uw bed uit?
Ik kan er niet omheen: op dit moment kom ik mijn bed uit voor mijn dochter, en pindakaas! Ik sta met energie op als er een dag voor de boeg ligt waarin ik de dialoog kan aangaan, ik nieuwe karakters leer kennen en iets nieuws leer of ontdek.

3. Waarom is uw bedrijf lid geworden van de BBC?
In de regio van Utrecht zocht ik naar een mooi zakelijk netwerk en het liefst eentje met een maatschappelijk doel. Bij BBC vond ik oprechte aandacht en ontspannen ontmoetingen en niet het massale kaartjes uitwisselen.

4. Wat heeft de BBC u tot nu toe gebracht?
Tot nu toe prettige contacten en fijne gesprekken. Ik hoop samen met mijn collega’s een workshop aan te bieden. De rest komt hopelijk vanzelf.

Beljon Westerterp
Entrada 304 – gebouw Sevilla
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Josine de Boer
josine.de.boer@beljon.westerterp.nl 
06-31680446