Vier vragen aan Kelly Schotborgh

De vier vragen

Elke maand laten wij u kennis maken met een van onze leden door middel van een aantal vragen. Deze maand valt de eer te beurt aan…

 

Kelly Schotborgh

1. Kunt u ons iets vertellen over uzelf en uw bedrijf?
Ik ben Kelly Schotborgh en 36 jaar. Ik hou heel erg van lekker eten en drinken en dat is ook gelijk de enige reden waarom ik veel probeer te sporten. Binnen Hart van Holland ben ik werkzaam als Sales Manager en mede verantwoordelijk voor new business. Enthousiast word ik van het bedenken van ‘out of the box’ concepten. Privé ben ik mama van een, heel blij, acht maanden oud zoontje en woon ik samen met mijn vriend.

2. Waarvoor komt u dagelijks uw bed uit?
Allereerst voor mijn zoontje en mijn vriend. Daarnaast heb ik een eigen paard waar al mijn overige vrije tijd in gaat zitten en waar ik ook wedstrijden mee rijd. Mijn werk is onderdeel van mijn vele passies en daar sta ik dan ook graag vroeg voor op. 

3. Waarom is uw bedrijf lid geworden van de BBC?
Ik ken het Ronald McDonald Huis al heel lang. Vanuit mijn oude werkgever ‘moesten’ we lid worden. Mijn nieuwe werkgever heb ik dit direct gevraagd om lid te worden. Het is een mooi doel, het zijn leuke mensen en er is ECHT contact. Agatha kende ik via mijn oude werk en bij haar heb ik de vraag neergelegd of we vanuit Nijkerk ook bij het Utrechtse Huis mochten aansluiten. Vanuit het bedrijf een goed doel steunen vind ik, en mijn directeur eveneens, bijna een MUST voor elk bedrijf.

4. Wat heeft de BBC u tot nu toe gebracht?
Veel warme connecties, leuke gesprekken en goede ideeën.

Contactgegevens Hart van Holland