Vier vragen aan Noeranie Ramdjan

De vier vragen

Elke maand laten wij u kennis maken met een van onze leden door middel van een aantal vragen. Deze maand valt de eer te beurt aan…

Noeranie Ramdjan

1. Kunt u ons iets vertellen over uzelf en uw bedrijf?
Ik ben Noeranie Ramdjan, bijna 38 jaar en Operationeel Directeur bij The Solutionz Group, tevens lid van de stuurgroep van de Business Breakfast Club Utrecht en Amersfoort (marketingcommunicatie). The Solutionz Group is een IT-bemiddelingsorganisatie, waarbij we werken vanuit de overtuiging en ervaring dat het anders kan, en moet. 

2. Waarvoor komt u dagelijks uw bed uit?
Over het algemeen vind ik slapen erg lekker, maar eigenlijk vind ik het ook zonde. Want ik hou ervan om het maximale uit mijn dag te halen. Dat betekent dat ik mijn bed uit kom om leuke dingen te doen, op vakantie te gaan, lekker te koken, op stap te gaan…eigenlijk alles wat mijn leven mooi maakt!

3. Waarom is uw bedrijf lid geworden van de BBC?
Bij The Solutionz Group vinden wij het belangrijk dat wij iets terug kunnen doen voor onze maatschappij. De keuze voor BBC is door mijn goede contact dat ik met Agatha Kleis altijd heb gehad. Zodoende nodigde zij mij een keer uit voor het ontbijt en van het een kwam het ander. Naast lid van de BBC,  koken wij periodiek bij het Ronald McDonald Huis Utrecht. Het geeft enorm veel voldoening om vrolijke gezichten te kunnen zien in het Ronald McDonald Huis Utrecht, want deze mensen hebben zoveel mee moeten maken.

4. Wat heeft de BBC u tot nu toe gebracht?
Enorm veel waardering en bewondering van onze eigen mensen, relaties en klanten. Daarnaast prettige nieuwe contacten en fijne gesprekken met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Tevens heeft het blije gezichten gebracht bij ouders en broertjes/zusjes van zieke kinderen, door het koken dat wij eens per kwartaal doen. Dat geeft zo’n voldaan gevoel!

The Solutionz Group
Savannahweg 60
3542 AW Utrecht

Noeranie Ramdjan
noeranie.ramdjan@thesolutionzgroup.com
06-53847776