Vier vragen aan Theo Hijdra

De vier vragen

Elke maand laten wij u kennis maken met een van onze leden door middel van een aantal vragen. Deze maand valt de eer te beurt aan…

Theo Hijdra

1. Kunt u ons iets vertellen over uzelf en uw bedrijf?
Ik ben Theo Hijdra, 70 jaar en gehuwd, woonachtig in Houten.
Nadat ik in 2008 mijn automatiseringsbedrijf verkocht heb, ben ik actief als business coach en ik noem mezelf  vaak “praatpaal voor ondernemers die verder willen kijken”.

2. Waarvoor komt u dagelijks uw bed uit?
Allereerst om onze 2 Jack Russels uit te laten. Maar verder haal ik enorm veel voldoening uit contacten met ondernemers om met hen de dagelijkse problemen te bespreken en te sparren over de risico’s als ondernemer, de plannen en het mogelijke einddoel.  Ik ben o.a. geaccrediteerd associate van IIB,  een netwerk  van adviseurs/specialisten, die ik zo nodig kan raadplegen

3. Waarom is uw bedrijf lid geworden van de BBC?
Ik ben lid geworden van deze club omdat ik daar op een ongedwongen wijze veel ervaren ondernemers tegenkom, die iets te vertellen hebben en niet alleen naarstig op zoek zijn naar orders of rendement.  Dit komt waarschijnlijk omdat de bijdrage geheel bestemd is voor het Ronald McDonaldhuis.

4. Wat heeft de BBC u tot nu toe gebracht?
Elke bijeenkomst heb ik wel een interessant gesprek met ondernemers, die ik nog niet kende en die vol enthousiasme vertellen over wat hen bezig houdt en hoe zij de toekomst zien. Elke keer als ik weer naar huis rij dan hou ik daar een goed gevoel aan over.

HA Consultancy
Zonnehout 2
3991 MX Houten

Theo Hijdra
theo@hijdra.nl
06-53287457